Yayınlarımızdan haberdar olmak için bizi takip edin Takip Et Bize Yazın!
Screen

Windows 10 Dil Paketlerini Doğrudan İndirme ve Yükleme

Windows 10 Dil Paketlerini Doğrudan İndirme ve Yükleme
Windows 10 Dil Paketlerini Doğrudan İndirme ve Yükleme

Windows 10, farklı bölge ve ülkelerden kullanıcıların Windows 10 işletim sistemini kendi yerel dillerinde yüklemelerine olanak tanıyan birden çok dil desteğine sahiptir. Doğrudan indirme bağlantılarından tam paketi içeren Windows 10 dil paketini  indirin ve Windows 10 dil paketini masaüstü Bilgisayar veya Dizüstü bilgisayara nasıl yükleyeceğinizi yazımızda takip edin.

Daha önce Microsoft, Windows 7 veya daha önceki işletim sistemi sistemleri için ücretsiz dil paketleri sunuyordu, ancak Windows 8'den itibaren kullanıcıların Windows dil paketi satın almaları maliyetli oluyordu. Neyse ki, doğrudan Bilgisayar'nıza indirebileceğiniz ve aşağıdaki kılavuzdaki adımları kullanarak Windows dil paketini manuel olarak nasıl yükleyeceğinizi görebileceğiniz ücretsiz Windows 10 dil paketi  edinmenin bir yolu var.

Windows 10 Dil Paketleri


Şunları yapabilirsiniz Windows'u 10 yüklemek temizlemek kullanarak masaüstü / dizüstü Windows 10, ISO doğrudan indirme bağlantıları  veya Windows 10'a yükseltme Bilgisayar Windows 10'a yükleme veya yükseltme sonra Windows 7 veya Windows 8 den, yapmanız gereken ilk şey yüklemektir Windows 10 işletim sisteminin ana dili olarak tercih ettiğiniz ilk dili ayarlayabileceğiniz bir dil paketi. Burada , Windows 10 dil paketi için 32 bit ve 64 bit Bilgisayar derleme sürümlerinde tüm doğrudan indirme bağlantılarını sizler için makalemizde paylaştık.

Windows 10 dil paketi iki versiyonu vardır: Birincisi istediğiniz dilin içine tüm Windows 10 işletim sisteminin dilini değiştirir tam dil paketi. Ve Windows 10 için ikinci dil paketi , tek bir bilgisayarda birden çok dilde yazabilmenizi sağlamak için yalnızca işletim sisteminizin giriş dilini değiştiren tek çağrı dili arabirim paketidir.

Windows 10 Dil Paketi (32 bit - x86) için Doğrudan İndirme Bağlantıları




























Windows 10 Dil Paketi (64 bit - x64) için Doğrudan İndirme Bağlantıları




























Windows Update Kullanarak Windows 10 Dil Paketi Nasıl Yüklenir?


Windows 10 masaüstü / dizüstü bilgisayara (32 bit ve 64 bit) Windows dil paketini yüklemek için aşağıdaki adımları takip edin.

Öncelikle Ayarlar> Saat ve dil> Bölge ve dil bölümüne gidin.

Dil ekle seçeneğine tıklayın.

İstediğiniz dili seçin ve ardından seçilen dilin bölge sürümünü seçin.

Tamam'a basın ve kurulumun tamamlanmasını bekleyin.

Kurulum tamamlandı.

Windows 10 Dil Paketi Manuel Olarak Nasıl Kurulur?


Yukarıdaki bağlantılardaki Windows 10 dil paketleri ".cab" dosya biçimindedir. Bunları manuel olarak kurmak için aşağıdaki adımlara bakın.

Öncelikle Windows tuşu+R kombinasyon tuşlarına basarak "Çalıştır" iletişim kutusunu açalım.

Daha sonra Çalıştır penceresine "lpksetup" yazın ve enter tuşuna basın.

Sırada Görüntüleme dillerini yükle seçeneğine tıklayın.

İndirilen ".cab" dosyasını bulun ve Bilgisayar'a kaydettiğiniz dil paketini konumdan seçin.

Şimdi İleri düğmesine basın ve dil paketinin Windows 10'a yüklenmesini bekleyin.

İşlemler bittikten sonra Kurulumun tamamlanmasını bekleyin.

Kurulumun başarılı olup olmadığını doğrulamak ve öğrenmek için Ayarlar> Saat ve dil> Bölge ve dil seçeneğine gidin. Yüklü diliniz ayarlar penceresinde olmalıdır.

Windows 10 Bilgisayar'nız artık istediğiniz dile sahip olmalıdır. Hala Windows 10 dil paketini indirirken veya kurarken sorunlarla karşılaşıyorsanız, yorum bölümüne sorunlarınızı belirtebilirsiniz.

Bütün işlemler bu kadar umarım herkes için faydalı bir makale yazısı olmuştur. Yayınlarımızı beğeniyorsanız eğer bizi takip etmeyi unutmayın. 😉

Bu yazı Serkan Gündoğdu tarafından yazılmıştır. ✔ Bu içeriği Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın ⤵

Bu Makaleyi Değerlendirin

Yazar

Bilgisayar ve Yazılım Programları Hakkında En Güncel Bilgiler Bu Blog'da Bizi Takip Etmeyi Unutmayın.

Yorum Gönder

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...
Yorum Gönder
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
A+
A-